Kontakti +371 2 55 42 224 +371 2 77 68 177 +371 2 77 03 577 info@produsmetal.lv

Jaunumi

Vēja barjeras membrānas

2023-09-10

Vēja barjeras membrānas ir būvniecības materiāli, kas izmantojami ēku fasāžu aizsardzībai pret vēju, lietu, sniegu un mitrumu. Šīs membrānas parasti tiek uzklātas uz ēkas ārējās sienas, lai nodrošinātu papildu aizsardzību pret laika apstākļu ietekmi. Vēja plēves ir īpaši noderīgas, kad tiek veikta fasādes siltināšana vai uzstādītas metāla fasādes, un tās var būt svarīgas arī citās konstrukcijās, piemēram, rāmja konstrukcijās un guļbūvēs.

 


 

Šeit ir daži svarīgi aspekti, kas raksturo vēja barjeras membrānas:

Vēja aizsardzība: Vēja barjeras membrānas ir izstrādātas, lai samazinātu gaisa plūsmu caur ēkas sienu. Tas palīdz samazināt enerģijas zudumus un uzlabot energoefektivitāti, nodrošinot siltuma saglabāšanu ziemā un aukstuma aizturēšanu vasarā.

Mitruma aizsardzība: Membrānas parasti ir ūdensizturīgas vai ūdensatgrūstošas, tāpēc tās aizsargā ēkas iekšpusi no mitruma un iekļūšanas ūdens konstrukcijas elementos. Tas ir būtiski, lai novērstu struktūras bojājumus un pelējuma veidošanos.

Elpošana: Vēja barjeras membrānas var būt elpojošas, kas ļauj mitrumam izvadīties ārpusē un novērš ēkas iekšējo mitruma uzkrāšanos. Tas ir svarīgs faktors, lai saglabātu ēkas ilgmūžību un izvairītos no iekšējo bojājumu riskiem.

Ērti uzstādījumi: Membrānas parasti ir viegli uzstādāmas un pielāgojamas dažādām būvniecības situācijām. Vēja barjeras membrānas var piestiprināt pie ēkas konstrukcijas, izmantojot dažādus metodes, piemēram, skrūves, līmēšanu vai citus stiprinājumus.

Uzticamība: Labi izvēlētas un pareizi uzstādītas vēja barjeras membrānas nodrošina ilgmūžīgu un uzticamu aizsardzību pret ārējiem laika apstākļiem.

 

Vēja barjeras membrānas ir svarīgs elements modernās būvniecībā, lai uzlabotu ēkas enerģijas efektivitāti, ilgmūžību un komfortu. Tās ir pieejamas dažādās formās un materiālos, tāpēc to izvēle ir atkarīga no konkrētās būvniecības vajadzībām un projektēšanas prasībām.


 

Difūzijas membrānu SUPERNOVA WALL var izmantot karkasa celtniecības nozarē kā izolāciju skeleta karkasa konstrukcijām, kā arī guļbūvēs, dzīvojamās ēkās un rūpniecisko ēku celtniecībā. Produktam nav nepieciešams atstāt ventilācijas spraugu starp difūzijas membrānu un siltumizolāciju (minerālvati, stikla vati), kas nozīmē to, ka difūzijas membrāna var pieskarties siltumizolācijai. Difūzijas membrānu SUPERNOVA WALL nedrīkst izmantot slīpiem siltumizolētiem jumtiem, kur ieteicams izmantot jumta seguma difūzijas membrānu.

We use cookies to facilitate the use of our services. You have agreed to this through your browser settings.